Ny Proffsig Salong

Gissa om man blev förvånad när man kom till jobbet imorse. Jag såg redan på lång väg att det var något annorlunda men det var inte förens jag klev in genom dörrarna jag såg vad det var. Under helgen har salongen förvandlats till oigenkännlighet. Vi har fått en ny snygg disk och en fräsch vänthörna för kunderna med plats för fler samt att våra arbetsplatser fördelats mer luftigt i lokalen. Det blev verkligen super bra! Vi har alla redan märkt den possitiva effekten av förändring och fått betydligt mer energi. Varmt välkommna in och till oss och se resultatet... och kanske tom passa på att göra en förändrig på er själva när ni ändå är här :) Ha en bra dag! /FrisörCenter




återkommer senare med lite bilder..


Hårförlängningar - trenden som alltid gäller!

Vi har haft otroligt mycket att göra här på Frisörcenter de senaste veckorna, färgningar å klippningar men också många hårförlängningar! Här kommer lite före och efterbilder på dessa, titta och njut av de magiska resultaten!




'


Otroligt fina resultat eller hur? Är du sugen på att göra en egen hårförlägning, boka gärna en tid för en konsultation där vi kollar hur mycket hår du behöver samt färgmatchning, det kostar ingenting! Välkommen in i salongen, vi ses! :)

Måndag igen och en ny vecka..

Nu är det redan en ny vecka och vi är redan inne på mitten av april. Va snabbt tiden flyger förbi!
Det här typiska aprilvädret har vi märkt av med regn/sol vartannat, men idag ser det ut att bli en solig dag, dock lite kylig men vad gör det när det är soool.

Ni har ju säkert som oss flesta andra läst och sett på TV om vulkanen på Island och alla problem som den skapat. Ni kanske t.o.m känner någon som blivit drabbad av den. Konstigt det här med naturkatastrofer och så många det blivit på senaste tiden, lite läskigt tycker jag faktiskt att det är. Själv ska man till London på måndag, så får se om det ens går att åka då...

Vad har ni gjort i helgen? Själv jobbade jag i lördags, och så mycket folk det var! Vi var bara 4 stycken som jobbade så full rulle var det minst sagt (haha). Alla passar på nu för att bli vårfina.

Nu måste jag ut och klippa men ni får ha en fin dag allihopa, se till att njuta av vårsolen så mycket ni kan!



Frisyrtips - Korta hår!

  

Det har bloggats mycket om långa hår här på senaste tiden, nästan så att vi glömt bort att visa det finns så många fina korta frisyrer också. Jag har blivit helt förälskad i korta androgyna frisyrer nu, ex. Carey Mulligan´s. Katie Holmes pärla från förr känns också helt rätt i tiden, en kort ganska skarpt avklippt bob med aningens kortare lugg till, super fint och trendigt! Någon som vågar testa en riktigt kort klippning till sommaren? Själv är jag nästan lite sugen att säga adjö till mina torra toppar för gott med en rejäl avkapning. Tänk vad lättskött det är med kort hår. Duscha, torka lite och sen spraya in lite saltvattenspray, rufsigt, snyggt och klart! MM, det tål att tänkas på iallafall :) För er som känner er lite djärvare och kanske rentutav har bestämt er för att klippa, vare sig mycket eller lite.. så hoppas jag vi ses på salongen på rådmansgatan!

Trevlig helg! /Frisörcenter

 

 


Vinn en hårförlängning


Besök http://shoppingandfashion.se/ lägg in denna bild på din egna blogg och länka till www.frisorcenter.nu,  svara sen rätt på frågan och du är med.

Bra tävling på hårprodukter


RSS 2.0