Färgkurs INOA supréme!

Hejsan alla glada! Idag hade vi en rolig kurs där vi lärde oss lite nytt om L'oreal nya tillskott till färgfamiljen. Deras senaste färg som blev en stor hit var den omtalade färgen INOA, doftfri och utan ammoniak. Deras nya tillskott i INOA'n är INOA supréme, vilket är speciellt framtaget för gråa hår. Det häftiga med denna färg är att den behåller all nyans i färgen, och all glans. 

När du blir äldre tappar håret sin elasticitet och blir ofta grått och torrare och tunnare. Även huden går igenom förändringar och blir torrare och tappar sin lyster. Därför är det så bra nu med denna nya färg som tar fram lite olika reflexer i håret och som täcker perfekt, men där du ändå får ett väldigt naturligt och fint resultat.

INOA's teknologi har optimal respekt för hårfibern tack vare att den är ammoniakfri, och slätar ut hårfibern för en fylligare effekt.

Så om du känner för en vårfräsch förändring är du välkommen till oss, så hittar vi den perfekta färgen för dig!




nyhet: VidaHair Cold Fusion Hårförlängning!

Ännu en revolutionerande nyhet i frisörbranchen är här! I lördags fick vi på frisörcenter äran att lära oss denna nya hårförlängnings metod nämligen - Vidahair Cold Fusion extentions!

En helt ny form av hårförlängning där du med hjälp av ett kallt keratinvax fäster allt från 1 till 1000hårstrån på en och samma gång!
Fästena är i princip osynliga och gör det därför möjligt att förlänga/förtjocka även i de små korta håren närmast hårfästet. Ex. i luggen. Helt perfekt för de som har tunnt hår och vill ha extra fyllighet/längd.
Fästena tål all typ av värme och kemikalier. Du kan alltså platta och färga håret utan att påverka limmet som håret sitter på. Håret är äkta indiskt hår med remy kvalitet. 
Du kan ha kvar dessa extentions så länge du själv tycker att det fungerar och ser bra ut. När det är dags att ta bort görs detta väldigt enkelt på salongen. En oljebaserad remover mjukar upp limmet och tas sedan enkelt bort genom att kammas ut. 

Går utmäkt att kombinera med en vanlig form av hårförlängning med keratinvax. Man kan till exempel bara färsta vidahair i hårfästet fram och bak i nacken. På så sätt får du fler variationsmöjligheter att tex. sätta upp håret, då dessa fästen är i princip omöjliga att se med blotta ögat. Vi är väldigt taggade att få börja med denna nya metod. Så fort vi fått in produkterna och är redo att köra är ni varmt välkomna in.

Återkommer senare med lite exempel bilder på de snygga resultaten av vidahair!


här är några bilder från kursen i helgen: kursledaren är precis på väg att fästa löshåret i hårfästet på modellen.



denna modell fick ena sidan av luggen förlängd för att fylla ut glappet mellan luggen och sido partiet. Snyggt!




Före & Efter bilder - färgning/klipp/hårförlängning

Finns det något roligare än make-overs? Jag är iallafall helt såld på detta fenomen. Att med små eller stora förändingar kunna uppnå en strålande ny förbättrad version av dig själv. Många fastnar lätt i en look som är bekväm. Man kanske inte vågar sträcka sig längre än en liten toppning då och då och håller sig gärna inom den trygga bruna färgskalan.

För dig som känner igen dig i denna beskrivning kommer ett enkelt tips: Våga!
Våga gå utanför din trygghets-zon och byt färg eller frisyr eller varför inte både och? Då lovar jag dig att du får en ordentlig kick av energi som ingen spabehandling i världen kan framkalla. 

När man som nedan ser före & efterbilderna bredvid varandra kan man oftast knappt tro att dessa 2 är en och samma person. Plötsligt kan den Före bild som innan kändes helt ok bli inget mindre än en liten gråblek fantombild av ditt sanna jag... som såklart Efter Bilden då visar är; En Riktig Puma! :)

Boka tid idag!

Här nedan finns några fina exempel på lite före&efter magi som vi gjort här på salongen:



Denna kund ville kapa en rejäl bit av sitt hår och klippa upp håret i många olika lager, samt en snedlugg. Färgmässigt ville hon ha knall röda toppar som fadades in i hennes naturliga hårfärg. Ett djärvt färgval gav ett starkt och personligt slutresultat, perfekt för de som vill sticka ut ur mängden :) ca pris:färg/klipp: 1300kr






På denna kund tog jag bort hennes gamla löshår, färgade sedan håret i en lite mer sandigare ton för att få ett lite mer naturligare resultat.
Direkt efter färgningen la vi på 100 slingor löshår :D hon ville ha långt hår igen.
Cirka pris: 4800 inkl. färgning





Här har vi gjort en helförvandling! ljusa slingor i utväxten och 125 slingor löshår. ca pris inkl sling 5800:- 

Glad alla hjärtans dag!

Idag är det den 14e februari, och ni vet väl alla va det är för dag. En dag då man kanske går ut och äter med en vän eller sin käresta och vill piffa upp sig lite extra. Då passar det väl utmärkt att komma in hit till oss och göra något litet extra med håret? Antingen en lite enklare tvätt och föning, eller lite fina lockar. Eller varför inte skaffa dig ett nytt fint långt hår? :) Så ni är varmt välkomna in till oss!




Från Rött till Brunt + Löshår på Frisörcenter

Hej  allihopa!
Det har varit mycke att göra här på Frisörcenter har inte hunnit lägga upp min bild från ett roligt jobb jag gjorde här om veckan.
En kund ville få en brunton på sitt och och långt :)
Vi använde oss av ca.100 slignor löshår för att få till det fantastiska resultatet.
Ca.pris färg+löshår: 4500kr

SÅ HÄR GRYMT VART RESULTATET!! / Elin


Make Over - Färg & Hårförlängning



 

Denna kund hade färgat håret svart i flera omgångar och hade en naturlig blond utväxt. Det hon önskade en brunare färg. Bild 1. Såhär såg håret ut efter avfärgningen vi gjorde. Sedan färgade jag hela håret brunt samt la in folieslingor med blekning som sedan tonades ner tillen varm ljusbrun färg. Resultat efter färgning, bild nr 2. Ca pris för färg 1000kr.

Som grädde på moset gjorde min kund även en hårförlängning. Vi satte in 85st slingor i 2 olika färger. Ca pris 3300kr.
Slutresultatet blev såhär: Snyggt som attan!!






Hoppande djävlar

Lustigt ord eller hur? Fann det ordet i en tidning, det är nämligen ordet för en liten aptitretare med bacon och musslor. Väldigt gott, det har vi i min familj som tradition att laga till jul och påsk. Mums!

Tiden går ju väldigt fort fram, det är väl i och för sig vad som står i nästan alla inlägg men det är galet. Man hinner knappast med veckodagarna, det går som från måndag till söndag på nolltid.

Ska vi ta och prata lite om vädret? Vilket bakslag det kändes som igår när man tittade ut genom fönstret och insåg va det va man såg. Snöstorm. Men som tur är det ju inte så kallt så det slaskar väl bort. Härom dagen var det strålande sol, varför kan det inte bara fortsätta på den banan.

För att hoppa från en sak till en helt annan så tänkte jag ta och berätta lite om vårens hårmode för killar. I vår är det mycket finkammade benor som gäller, även långa luggar och ruffsiga hår.

För killar med kort hår gäller det väldigt kortklippta sidor med lite längd uppepå som antingen kan stylas genom att kamma håret i en sidbena för en "preppy look", eller ställa upp håret.

För killar med mellanlångt hår är det också här kortklippta sidor som gäller men en ganska stor kontrast till det längre håret upptill som antingen dras bakåt eller framåt.

För killar med lockiga hår: Istället för att göra allt för att platta ut dom, borsta och diverse metoder för att få det rakt är det nu hög tid att framhäva lockarna med någon bra lockkräm. Men se även här till med att korta ner sidorna så du har sidorna kortare än håret upptill.

Vi hörs snart igen / Frisörcenter


Hårförlängningar i Stockholm


Hej alla. Har sett att vi varit lite slöa med att lägga upp före och efter bilder till er, tyckte det var dags att ändra på det. Så här kommer några av de hårförlängningar vi gjort på salongen de senaste dagarna. Det är verkligen många som förlänger håret nu... det är väl så när mössorna åker av så åker hårförlängningarna på :)












Snyggt va? Blir du sugen på en egen hårförlängning så kan du alltid boka tid för en kostnadsfri konsultation. Då vi kan uppskatta hur många slingor du behöver, prova ut färg och svara på dina frågor om hårförlängning. Välkommen!




Söndagsöppet på Frisörcenter Stockholm!



Japp ni läste rätt. Från och med NU har vi söndagsöppet på Frisörcenter. Den sista söndagen i varje månad finns det möjlighet att boka tid för att göra större behandlingar. Som tex. Brazilian Blowout, Hårförlängning eller färgning.  Obs, inga drop in tider, RING in och boka!

Hoppas vi ses en söndag snart! :)


//Frisörerna

RSS 2.0