Nyhet i salongen!

 L'oreal Texture Expert har fått tillökning. Nya medlemmen i style familjen är Curl Corset!
En vatten baserad mousse berikad med Incell (som reparerar håret) och pärlproteiner som verkar strärkande på ett försvagat hårstrå. Både vård och styling, Perfekt!

Curl corset definierar dina lockar och ger spänst utan att tynga ner. Funkar lika bra på dig som är naturligt lockig som för dig som gör lockar med tång. För normalt hår.


Kalastårta!


I helgen var det födelsedagskalas hemma hos oss då min lilla trollunge fyllde hela 2 år. Ibland är det svårt för en mamma att begripa att tiden går så fort som den gör,.. man är på något sätt den eviga tidsoptimisten och tänker: Jag hinner med allt, skulle jag mot förmodan inte hinna allt så finns det tid för det sen osv. Det mesta samlas på hög och mitt i stressen hajar man till och inser att till ex,.. Hon är ingen bäbis längre. Konstigt detdär :P

jag tänkte iaf passa på att dela med mig av receptet till hennes otroligt smarriga födelsedagstårta. Vad sägs om en
CHOKLADTÅRTA MED NÖTMARÄNG! Enkelt men supergott. (bild och recept från recept.nu)




 Ingredienser

50 50 g smör
1 1/2 1 1/2 dl strösocker
3 3 äggulor
1 3/4 1 3/4 dl vetemjöl
1 1/2 1 1/2 tsk bakpulver
1 1/2 1 1/2 tsk vaniljsocker
2 2 msk kakao
3 3 msk mjölk
Maräng:
3 3 äggvitor
1 1/2 1 1/2 dl strösocker
1 1 dl malda hasselnötter
Ugn: 175%

Gör så här:

1. Rör smör och socker vitt.

2. Tillsätt gulorna en i sänder. Rör ner de blandade torra ingredienserna varvat med mjölken. Slå smeten i en smord och bröad kakform. (ex, en rund form m avtagbara sidor)

3. Vispa vitorna hårt, du skall kunna vända bunken upp och ner utan att det faller ut. tillsätt sockret lite i sänder under fortsatt vispning.

4. Vänd ner nötterna och bred marängen över kaksmeten. Grädda i nedre halvan av ugnen 35-40 minuter.


Låt svalna och servera sedan med ex. vispad grädde eller vaniljvisp!
MUMS!

Ha en bra vecka allihopa! /Elina


Nytt år och nya tag..

.. Det är det som gäller nu, eller hur? Det året som varit har gått så himla snabbt så nu lär de inte dröja förrän våren står vid dörren. Det längtar vi efter.

Hoppas ni alla haft en bra jul & nyår och att ni ätit massa gott! Själv så var det en lugn, mysig jul med nära och kära, och just under jul är det ett perfekt tillfälle att vila upp sig på så man har energí för ett helt år till.

Mycket har det skrivits om nu, efter julledigheten, b.la om en massa fåglar som tydligen fallit ner helt plötsligt, döda, och även tusentals fiskar som sköljts upp på land... Är det möjligen början på slutet? Tror ni på alla spekultationer om 2012? Jag tror inte riktigt att det är något speciellt med det året, men en sak är säker: massa konstiga saker händer runt om i världen, oavsett om det är frambringat av människor eller naturen..

Nu till lite roligare saker - Om ett några timmar är det helg för många, skönt! Själv jobbar jag i morgon men det är alltid trevligt :) Lite senare på kvällen ska jag med en vän på bio för att se Meet the parents-Little Fockers. Den har fått dåliga recensioner men jag hoppas på att den är bra i alla fall! Hoppas ni får en trevlig helg :)

Back to work, hörs senare!

Snygga Hårförlängningar

 

Här är några nya hårförlängningar som vi gjort på salongen. Nästan som trolleri eller hur? Med extentions kan man göra otroligt många variationer, allt från slingeffekter till förtjockning och såklart en hel hårförlängning. Funderar du på att göra en hårförlängning, kom in till oss för en kostnadsfri konsultation!

Dessa kunder har även slingat och färgat sina hår innan, ett bra sätt att maxa slutresultatet på. Dags att börja jobba! Hoppas ni får en trevlig helg allihopa! Missa inte säsongspremiären av SOLSIDAN på söndag, aldrig fel att få sig lite skratt på veckoslutet :)

 





Mirakel serum för trötta vinter hår!



Antar att jag inte är den enda som går runt och förbannar mitt trötta och trassliga hår i dessa ruskiga tider?
Fick för en tid sen in detta serum till salongen och jag lovar, den går åt som smör i solsken!
Det enda du behöver är bara några fjuttiga droppar av denna blandning av naturliga oljor (argan olja, linfröolja) så får du mindre friss, mer glans och mjukhet på momangen. Det är ingen fara med överdosering, de naturliga oljorna absorberas in i hårstrået och därmed slipper du den "smutsiga" känslan som man uppleva med andra serum.
Dessutom doftar det helt underbart!
Kan användas i blött hår eller som serum i torrt hår efter styling och innehåller dessutom UV-skydd.  Kanoners!
Endast 249kr för 100ml, kom å köp!! :)
 


RSS 2.0