Disp till FrisörCenter, Stockholm och vasastans populäraste frisörsalong!

Vad tiden går fort! Fick en glad överraskning när jag gick till jobbet imorse,.. Det är ju knappt nån snö kvar överhuvudtaget! En förvandling som för mig kommit som över en natt. Jag har haft så mycket att göra så har inte riktigt haft tid att stanna upp och titta på miljöerna omkring mig. Återigen - VÅREN är här :)
Här på salongen har vi också haft en rätt fullbokad vecka, många som vill göra sig fina innan påsk ledigheten kanske? Många folieslingor har gjort underverk mot vintertrötta hår, blonda sandiga nyanser är så fräscht!
Detta faktum har dock resulterat i att vi ej haft möjlighet att blogga så mkt, hoppas ni har överseende med det :)

Idag har vi haft besök av Disp som har gett oss alla en genomgång om deras produkter som vi fått in till salongen. Så nu kan vi med stolthet kalla oss för Disp-Proffs! 
Disp har en serie produkter med allt från styling till silikondroppar och även en serie bara för män. De är de värda, eller hur tjejer? 
De är ett svenskproducerat märke som satsar på hösta kvalitet till bra priser. Ett planet friendly alternativ utan paraben som luktar gott och med en förpackning som ser tjusig ut i badrumshyllan, mycket viktigt :) Jag har precis flyttat till en ny lägenhet och har promt bestämt att badrummet ska gå i rosa och grönt, och så även styling produkterna. Vilken tur att Disp´s repair serie har en fin grön färg, ett jättebra schampo att använda för min nya hårförlängning :)




Även min sambo ska få en liten flaska med lyx från serien för män ett shampo som ger både volym och färgkoordination i hemmet.

Imorgon lämnar jag sthlm och våren för nordligare bredgrader. I min hemstad Piteå är det fortfarande mycket, mycket snö. Men det är inte påsk utan att man fått sitta i en snödriva och grilla en korv i gassande sol, skönt!
Hoppas ni alla får en härlig påsk och att vi ses i salongen framöver!
/Elina

 


GRATTIS!

Hejsan allihopa! Hur mås det idag? Här mår vi alla bra och är på topphumör idag. Skönt att det är fredag och solen tittar fram ute, skönt! Men helgen får vänta för min del när jag jobbar imorgon. Det är mycket bokningar nu, men det är roligt att ha mycket att göra och tiden flyter på. Hoppas det blir en härligt solig dag på söndag så jag kan ladda batterierna till måndagens äventyr.

Det är lite lustigt egentligen, för man ser verkligen ett mönster med hur en stor andel av våra kunder som ändrar frisyr och färg beroende på årstid. På hösten vill de flesta färga sig lite mörkare och på våren vill det flesta bli ljusare så dom senaste veckorna har vi haft jätte mycket folieslingor. Jag tycker det är roligt att göra små makeovers på mina kunder, och det är kul att matcha med årstidens färger. Så välkomna in om ni vill ha en liten förändring! :)


Vi får heller inte glömma att gratulera Madeleine, som fyller år idag!! Grattis! :)

Vi hörs väl på måndag igen, så ni får ha en trevlig helg, (och snart är det påsk, yey påskgodis!!)

// Frisörcenter tjejerna


Inoa - färgrevolution

Igår kväll var vi alla från Frisör Center på färgkurs hos Lóreal. Där fick vi en ordentlig genomgång av deras nya färg - INOA, vilken betyder Innovation no amonia. Ni kanske har sett reklamen på tv?

Kortfattat om inoa. Den är till skillnad från Lóreals andra färger oljebaserad och innehåller inte ammoniak. Den är skonsammare både för ditt hår och din hårbotten, helt doftfri, superbra för er som annars är känsliga för detta. Färgresultatet blir ett 100% täckande resultat med vackra glänsade toner som håller längre, du kan upprepa färgning med inoa upp till 9 (!) gånger utan att ändra hårets naturliga lipid nivå.  Har du några gråa strån att bli av med, eller är du sugen på att byta färg? Kom in till oss och testa INOA, du kommer inte att bli besviken! :)

Inoa har i vår kommit med en ny kollektion färger i olika skimrande röda nyanser. Något som oftast brukar vara på tapeten till hösten, men är också helt rätt för i vår. En vacker kopparnyans någon?


Vi ses i Salongen! /FrisörCenter Tjejerna

Dagens hårförlängning!

Före                                                                     Efter


Snyggt!



Inoa färgkurs

Godmorgon! Solen skiner, skönt. Men kylan verkar vara tillbaka... När ska det bli sommar??
Vad har ni gjort i helgen? Vi var på collage på lördagen och parta, grymt ställe, bra musik.

Idag är det måndag, kanske lite tråkigt men första dagen på veckan, men vardagen rullar på som vanligt i alla fall. Ikväll ska hela gänget gå på en färgkurs som L'oreal håller i, med sin nya (ammoniakfria) färg. Ska bli så kul!! Få lite inspiration :)

Nu ska jag återgå till att dricka min kaffe så jag vaknar till ordentligt. Hej hej! // Frisörcenter tjejerna.






Äntligen fredag!

Godmorgon allihopa. Nu äntligen är det fredag, den här veckan har verkligen gått fort och det har varit så mycket att göra på salongen också, men det är bara kul.

Vilket vårväder vi har idag, har ni också märkt det?? Jätte skönt, tror det va runt 5 + ute, skönt skönt. Så hoppas det blir vår lagom till påskhelgen i alla fall, och det är väl den 1 april som de börjar med uteserveringarna? Det är väl aldrig fel att sitta i eftermiddags solen och njuta. Men som sagt, skulle inte förvåna om det börjar snöa igen någon dag.

Vad ska ni hitta på ikväll då? Själv ska jag på middag med lite vänner. Ska bli jätte mysigt, men jag måste tänka ut vad jag ska ha för frisyr ikväll, och en sådan som passar min klädsel bra.

Jag har tittat ut lite olika frisyrer på internet som jag tänkte lägga upp här så får ni hjälpa mig med vilken ni tycker jag ska ha. Det låter bra va?! :)



Så fint med alla dessa blonda nyanser. Väldigt somrigt!! Nej, nu måste jag kila iväg men jag får önska er en trevlig kväll så hörs vi lite senare. :)

Hårmakeover - folieslingornas underverk

Här är en av våra många kunder, som fick ett riktigt lyft med sin nya hårfärg.




Hårförlängning!








Här va en hårförlängning som vi gjorde idag, blev mycket fylligare och snyggare. Den kostade 2800 kr.



VÅR?

Löpsedlarna har under helgen lyst upp med stora rubriker och vårsol och löften om värme. Som att vi inte kan räkna ut det själva :) Visst, våren är här med sitt "april" väder, ena dagen skiner solen och snön tinar sakta från taken. Men nästa dag vaknar man istället upp till snöflingor och kyla igen. Även om man vill ha sol varje dag så är de dåliga dagarna också ett säkert tecken på att det är vår, vår, vår!

Ett annat säkert tecken är att vi börjar få in allt fler bokningar här på rådmansgatan. Det är som att folk vaknat upp ur en dvala, tagit av sig mössan och med fasa upptäckt vad vintern gjort mot deras hår, dags att göra nånting åt det!
När vi går mot varmare tider fylls man ofta med ny energi och inspiration. Har ni som jag börjat fundera på att göra lite ljusa slingor, en ny fräsch klippning eller kanske tom en hårförlängning? Variationerna är många. Här kommer lite bilder som jag hoppas ska inspirera er ännu lite mer än vårsolen :)



fler fina frisyrer kan du hitta här


Välkommen att boka en tid hos oss på salongen!
/Frisörcenter - Elina


Frisören tipsar om hårfärg!

Hej allihopa! Ville bara tipsa om en riktigt bra inpackning med färgpigment i som fräschar upp din hårfärg och ger den ny lyster. Den heter Revlon nutri color creme, och finns i en mängd olika snygga nyanser. (T.ex om du vill få en kallare ton på ditt ljusa hår, en uppfräschning av ditt chockröda hår eller bara en intensivare glansig brun färg). På endast 3 minuter! Plus att den är vårdande och väldigt mjukgörande!

Finns att köpa här, och såklart i våran salong på rådmansgatan 46! Välkommen. / Frisörcenter




Tina Testar hårprodukter från webbutiken Headzone.se



pris: 195 kr/ Headzone

Skyddar mot skadlig värme. Ger bra med stadga och glans. Håller ute fukt och minskar på så sätt att ett platta hår krusar sig i kontakt med fukt. Ger ett värmeskydd upp till 220 grader. Innehåller UV filter.

Först ut av trion värmeskydd från Headzone att recenseras är Flatout från KMS.
Älskar den här typen av sprayhuvuden som är så mycket enklare och bekvämare att använda än de små man trycker ner med ett finger. Avstängningsfunktion som gör det säkrare att packa med sig sprayen på resor utan att riskera läckage.

Sprayen är lätt att att använda och en liten mängd är lätt att få jämnt fördelat i håret även om jag tycker det är smått tidskrävande med slinga-för-slinga-metoden som värmeskydd oftast kräver.
Jag upplever att sprayen gör att plattången glider lättare över håret och hjälper till att göra håret rakt även med snabba drag.

Håret blir rakt och snyggt med väldigt fin glans. Ger en lite tyngre känsla som passar tjockt och ostyrigt hår som mitt bättre men utan att göra håret stelt eller med en stylad känsla. Håret känns "naturligt" rakt och följsamt utan frizz.
Jag har tyvärr inte haft nöjet att testa produkten i riktigt fuktiga miljöer men hittills har den hållt mitt hår frizz-fritt under dagarna även då det snöat en aning. Hur den förhåller sig i regn vågar jag inte uttalla mig om men då jag fått lära mig att även om många värmeskydd håller fukt ute så finns inget som kan rädda dig från hår-krus om det blir blött så gissar jag att denna inte heller utför mirakel.

Doften är typisk salongsdoft som känns frisk och ren utan blomdoft eller sötslisk vilket passar mig utmärkt.

Den enda nackdelen är att jag upplever att håret blir smutsigare och både ser och känns flottigt ut något snabbare än vanligt vilket till en början kan vara en fördel om du har rikrigt torrt och glansöst hår men det här är en produkt jag definitivt tvättar ur innan läggdags.

Bra värmeskydd, inga jätteöverraskningar inga större besvikelser och extra plus i kanten för UV-skyddet men inte en produkt som får mig att hoppa av glädje.
3 av 5 poäng

Beleza-Skönhetsblogg
http://beleza.blogg.se

Goodmornin'

Hej! Nu sitter jag och äter min frukost, köpte en smaskig sådan på Espresso House med scones och chailatte, perfekt! Nu är man redo att möta dagens utmaningar. En ny vecka redan, helgen gick så snabbt. Va har ni gjort i helgen? Själv åt jag middag med min syster i fredags och sen har jag bara slappat och haft det bra. Självklart kollade man på melodifestivalen. Tycker faktiskt att rätt låt vann, fast ingen va riktigt bra. Nu måste jag återgå till jobbet. Vi hörs senare. / Elin

Gratis när du gör hårförlängning hos oss

Alla som gör hårförlängning under mars och april månad 2010, får schampo och balsam(inpackning) helt gratis!!



Som sagt, gäller till slutet av april, välkommen till Stockholms och vasastans bästa* salong!

Vi ses på salongen! Madde

* Vi har nog mest kunder i hela området, det säger allt.

Finaldags!

Imorgon kväll är det äntligen dags för final i Melodifestivalen. Kan tycka att det ibland känns onödigt med alla dessa deltävlingar och 2a chansen, det är ju FINALEN som är grejen! Många bra bidrag iår, lite många ballader men många av dessa är också de bästa. Anna Bergendahls röst ger mig rysningar och hennes hår och styling känns helt rätt för våren. Blonda nyanser och ton i ton på klänningen, en av vårens stora trender.

En annan kille med en bra låt är Ola, skönt med lite Nathalie igen. Han har däremot inte lyckats lika bra med stylingen. Hans frisyr ser ut som om den vore klippt med en häcksax, skärpning! Så Ola om du läser detta, kom in till salongen så fixar vi biffen inför lördagskvällen :)



Själv kommer jag att vara på plats i globen ikväll under genrepet, ska bli riktigt kul att se. Även om man ej får se vinnarens jubel imorgon så är det värt det. Ses kanske där!

Haglar ute idag, vart tog våren vägen? Sol i helgen tack!

Ha det gött alla // Elina

Älskar!

Hej Hej. Ville bara visa snabbt ett schampo som jag älskar! Det luktar jättefräscht av mintchoklad, tänk er mariannegodis :) Och det återfuktar håret jätte bra och gör det lent och väldoftande. Finns att köpa här.



Frisören tipsar om hårprodukter!

De här produkterna kan vi gott rekomendera till långt skadat och behandlat hår. Dom är även super bra om du har löshår. Dom blir vad dom heter, all soft.






Har ni provat Joico? Den är grymt bra! Deras K-pak inpackning har vunnit bästa inpackning 9 år i rad. Den är extremt återuppbyggande och stärker håret innefrån

Plattar du håret? Använd aldrig värmeverktyg utan värmeskydd då det skadar och försämrar hårets kvalité. Den bästa produkten är från Kms flatout, många fördelar i en tub  då den skyddar, mjukgör och rätar ut håret.

 

Ta väl hand om ditt hår, det är en del av din personlighet! Lycka till/Jackie och Mikaela :)




Snygga hårförlängningar

Hej,

Tänkte lägga upp några bilder på två hårförlängningar som vi gjort tidigare under dagen.
Före:

Efter:

 

Före:

 

Efter:

 

 

 


Nyttig Nyttig Nyttig!!

Hej! Här sitter vi 3 små frisörer på vår lunchrast, proppmätta som vanligt. Här åt vi tonfisksallad med feta, försöker vara lite nyttiga nu till sommaren så vi kommer i våra bikinis (haha).

Ikväll är det Desperate Housewives! Någon mer än vi som ska titta? Dom alltid så fräscha i håret speciellt Eva Longoria.



Visst är man shoppingsugen? Har gått runt i alla affärer flera dagar nu men hittar inget jag vill ha, är det någon som har något tips på affärer med sjyssta vårkläder??

Nu ska vi ta och dricka lite kaffe och njuta av sista minuterna av lunchen. Bye bye!! // Sofia, Gabbi och Elin


Lunch

Tog en promenad ner till Waynes coffee i det underbara vårvädret. Åt deras goda medelhavsbuffé, som jag verkligen kan rekommendera. 



Nu vid lunchtid verkar stan har vaknat till, har jättemycke bokningar nu på eftermiddagen. Så det blir full rulle ända till stängning här på Frisörcenter.

Vad ska ni göra i kväll? Själv ska jag till sats och träna på gymet. Tur att solen tittar fram så man får lite mer energi.

Vi hörs / Madde

Måndag!

Hej allihopa! Redan en ny vecka. Dagen har börjat ganska lugnt här på Frisörcenter. Solen strålar utanför såå härligt! Vad har ni gjort i helgen? Själv var jag på bio med några arbetskamrater och såg Shutter Island, riktigt bra film! Nej, nu måste jag återgå till arbetet, vi hörs.
/ Gabriella



Nu är vi igång.

Här bor vi alla dagar (nästan) mellan klockan 9.00 till 19.00!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0