Orofluido - Beauty Elexir For Your Hair!

Nu är den äntligen här, mirakelkuren vi alla väntat på! Ett serum baserat på naturliga oljor och uråldriga skönhetsritualer. Den doftar ljuvligt av vanilj och gör håret mjukt och glansigt på momangen! En lyxig glasflaska på 100ml blir din för 279kronor och just nu får du även tre 5ml flaskor på köpet. Dessa kan du dela med dig av till nära och kära... eller behålla alla för dig själv :) Perfekt att ha i handväskan!
Jag har blivit totalt förälskad av detta serum, mitt hår som vanligtvis ser ut som svinto på morgonen är nu nästintill oförändrat när jag vaknar. Den toppar min lista över saker jag helt enkelt inte kan leva utan. Lite varningstest på denna alltså,.... den är starkt beroendeframkallande!
Finns att köpa här, och självklart även hos oss på salongen, Vi ses!

Hårförlängning Före & Efter


 

Ytterligare ett bildbevis på hårförlängningens super fina resultat! Är du en av dem som önskar att du hade lite längre och tjockare hår, vad väntar du på? En hårförlängning löser detta problem på ca 2 timmar. Håret vi använder är av högsta kvalitet och finns i en mängd olika nyanser, sköter du om ditt hår kan din hårförlängning hålla i upp till 3 månader, det vill säga hela sommaren! Kolla in färgkartan eller boka en tid hos oss för en kostnadsfri konsultation :)

 

Hoppas ni har det skönt ute i solen :) Ha det gott! //Frisörcenter

Tips Från Frisören!

Med sol kommer värme och sköna dagar på stranden. Man slappnar av och känner lugnet på semestern. Kroppen får vila och håret får vila. Skönt. Men det finns ju ändå dagar på man vill vara lite extra fin och jobba lite på stylingen på håret. Ex, Föna, platta osv. Men att få hållbarhet i frysyren blir ofta med all fukt och värme ett problem. Tur att jag har lösningen på detta!

Efter att du fönat eller plattat håret skall du använda KMS Flatout Anti-humidity Seal. En helt suverän finish spray som både förseglar frisyren, ger glans och mjuk stadga, bevarar det raka och står emot luftfuktigheten. Skyddar även mot solens strålar. Så nu behöver du inte gå igenom all möda med att föna håret förgäves :)




Glöm inte att använda ett bra värmeskydd innan bara. KMS Flatout Hot Pressed Spray, passar er med vågigt och lockigt. För de med rakt som önskar volym funkar KMS AddVolume Blow Dry Lotion toppen!

Samtliga produkter finns att köpa på Headzone.se och självklart på Salongen - rådmansgatan 46.

Välkommen in! /Frisörcenter Elina


Frisörcenter rapport!

Visst hade vädergudarna rätt, värme blev det, ack så skönt! Synd bara att det inte höll i sig :( hoppas att helgen blir solig och varm iallafall. Det är säkert många av er som haft långhelg sen i onsdags, fusk!!
Kristi Himmel är det ju visst, kanske inte så många som vet vad den högtiden innebär men vad gör det, huvudsaken att man fått ledigt iallafall. Men här på salongen jobbar vi på som vanligt, många som vill bli fina i håret nu. Idag har vi nästan fullbokat allihopa och mycket färg står på schemat.

Tänkte att jag skulle bjuda på ett litet styling tips såhär i kristliga tider. Jesus is the MAN!



En stil som funkar för såväl killar som tjejer. Lite solblekta effekter i ett beach vågigt hår. Slinga håret, tvätta, krama in en lockcreme a la - Tigi Curls Rock spraya i lite saltvattenspray för rufsig stadga låt självtorka och så äre klart. GO for it!

Trevlig helg allihopa :)


Håruppsättning till balen?

Har ni sett vad de härliga meterologerna lovat oss i veckan? 20 grader och sol! Sommar! Visserligen kan man tycka att väderleksrapporterna är lite som att spela på lotto ibland, men man kan ju alltid hoppas att de har rätt. Plötsligt händer det!

Nu såhär i begynnelsen av sommar så kommer mycket härligheter på tapeten för oss frisörer. Det är allt från studentbal till bröllopsfester. Vare sig du skall stå brud eller vara gäst och vill vara extra fin till så finns vi här för att hjälpa dig.
Min kund i lördags skulle på bröllop och ville va lite "slarv" snygg, om man kan kalla det så. Man får ju inte överglänsa bruden :) På henne gjorde jag iallafall en lockig låg lite löst sittande knut i nacken. Ni har säkert sett den många gånger på röda mattan. En enkel men väldigt effektfull frisyr som inte känns för stram och överarbetad.
Är väldigt nöjd över resultatet, vad tycker ni?

 

Vi ses på salongen! //Frisörcenter Elina


Sommaren närmar sig...

Sommaren närmar sig med stormsteg men vädret verkar inte riktigt hänga med. Fortfarande varmt/kallt vartannat och som idag regn...

På torsdag är det ju Kristi himmelfärdsdag, så det blir skönt att det är en lite kortare vecka. Ska ni göra något speciellt då eller bara ta det lugnt?

Idag tänkte jag bara tipsa lite snabbt om en riktigt bra hårvårdsprodukt som jag själv använder, och i princip på alla mina kunder. Det är Neem plant Silk serum, som kommer från märket Lanza.
Den här produkten används för en mängd olika saker, dels är den värmeskyddande så den passar utmärkt att ha i håret innan du föntorkar det. Den innehåller UV-skydd, används för att förebygga mjäll och torr hårbotten, minskar torktiden med 55% och gör håret silkeslent och ger det lyster. Funkar lika bra att använda på vått som torrt hår. Finns att köpa här.



Sol i sinne, brun inne!

Sol idag igen men fortfarande lite kylig lufttemperatur. Jag gick dock till jobbet i bara kavaj men fryste knappt nånting alls,.. kanske är lite värme på gång ändå? Men trots all denna sol så finns det ju allt för lite tid att njuta av den. Har man ett heltidsjobb så går man ju miste om solstrålarna under dagen. Som frisör jobbar man ju hela tiden omringad av speglar, svårt att undvika att bli lite kritisk mot sig själv. Har under de senste veckorna kunnat konstatera att jag är på tok för blek. Belysningen i salongen är inte direkt smickrande heller så ibland tycker jag tom att min hud får en spöklik grågrön nyans, ve och fasa! Hur ska man då rätta till detta? Ett trix är ju att bli lite blondare och i och med det bidra till att huden då känns mörkare, något som jag så snart mina extentions åker ut skall fixa (Ska bli så kul att bli blond, äntligen!) Sen det absolut bästa mot spökeffekten är att anväda brun utan sol. Mina favoriter är de lätt tonande hudcremerna. ex Niveas Summer Beauty, finns för både ljusa och mer mörka hudtoner. Med dess lätt tonande effekt så får man varken den oreange fläckiga brunutansol brännan som känns lite väl avslöjande. Man vill ju ändå ge ett sken av att vara naturlig, eller hur?  Ta på lite brun utan sol efter varje dusch, för spökfejjan är rätt så ursh :)

Vi ses på salongen!

 

beach panik !?

Solen skiner starkare och värmer mer för varje dag som går. I butikerna säljs sommarklänningar och jeansjackor för fullt och även en och annan bikini. Det sistnämnda är något som jag gärna undviker att testa för tillfället. Jag har på något sätt alltid tänkt att jag har gott om tid att komma iform inför beach 2010, men börjar nu sakta inse att loppet i princip är kört. Ska det bli att bära tält på stranden iår igen? Helst inte.
Så just därför har jag ju börjat spana efter en så kallad "dunder diet", något som med minsta möjliga ansträngning ger de mest lovande resultaten. Vad sägs om minus 5kg innan midsommar, en plattare slätare mage och fastare lår? Någon som strävar efter samma mål som jag, hur ska vi lyckas??
För ca 2 år sen testade jag Gi, gick faktiskt riktigt bra. Man får ändå äta mycket av det goda, behöver inte mortionera i oändlighet och vågen visar en lite lägre siffra efter första veckan. Men jag vill gärna testa något nytt. Är det någon som har nåt bra tips till mig, kommentera gärna. Ska hålla ögonen öppna och rapportera vidare till er så fort jag har något på g!

Ut å njut i vårsolen :) (men skippa glassen) 





.... (eller ät en lite mindre glass iaf)

Finaste Salongen i Stockholm!

Här kommer äntligen bilderna på vår "nya" salong. Det har under veckan som gått varit ett populärt samtalsämne hos våra kunder. De verkar vara lika nöjda som vi som jobbar här, det känns så luftigt och härligt! Visserligen gör inte bilderna salongen riktigt rättvisa, så för er som inte varit in och kikat ännu äre bara att komma förbi :)

Ha en bra dag!/Frisörcenter





RSS 2.0