God dag!

Redan onsdag, veckorna svishar förbi snabbt! Här kommer lite fler bilder på håförlängningar och Brazilian blowout som vi gjort :)

Hårförlängning:





Brazilian blowout:


Hej kära läsare!

Idag är det starten på en ny vecka igen, och en massa nya kunder väntas, kul!! Har ni gjort något kul i helgen då? Jag själv träffade lite vänner, och umgicks och hade det bra.

Nu är hösten här på riktigt, man ser hur folk börjar klä på sig varmare om mornarna, och tar på sig halsdukar och mössor. Men än så länge har vi väl haft en ganska solig och fin höst.

Hösten är en bra tidpunkt för att åka på en weekend, jag har funderat på en kort resa till Rom. Det är säkert jättefint där på hösten, att strosa runt där bland små gränder och äta italiensk glass i någon gelateria.

Man får se till att planera in någon liten resa under hösten så klarar man nog av mörkret lite bättre också. Ni får ha det så bra så hörs vi lite senare. Har några tips som jag vill dela med mig av! :)

Peace.







Före och Efter bilder September!

Här kommer lite bilder på några nya hårförlängningar och brazilian blowout :) Enjoy!

Brazilian Blowout

 
FÖRE: Ett väldigt blonderat hår med spöda toppar som lätt går av. Kunden hade plattat hår när hon kom in till oss men annars naturligt självfall.
EFTER: Mer glans och styrka till håret, slätt hår helt utan friss! Direkt efter behandlingen och några tvättar till kommer håret att vara mer rakt. Men efter det kommer de naturliga vågorna att sakta komma tillbaka. Glansen, styrkan och frizzfritt hår kommer att vara i upp till 12 veckor.

Vi känner att det är viktigt att poängtera att Brazilian Blowout INTE fungerar som en rakpermanent utan är en produkt som återsluter fjällskikten i håret och därmed gör det mindre burrigt, mindre frizzigt, starkare och glansigare. Ju lockigare hår man har naturligt desto kortare tid är håret helt rakt efter behandlingen. Men det är inte det raka som är underverket med brazilian, det är förändringen i hårets struktur som är det viktigaste!

Efter att man gjort sin blowout är håret däremot mer lätthanterligt när det kommer till att föna och platta. Du behöver inte lägga ner samma tid på att göra håret rakt, utan det kan räcka med några drag med tången eller fönborste. Blowouten gör dessutom att stylingen håller längre.

Hoppas att vi rätat ut några frågetecken för er läsare! Om det är något mer ni undrar angående blowout eller ex. hårförlängning. Skriv gärna er fråga på "kommentarer" så besvarar vi de i ett inlägg senare :)


 
FÖRE: Även här hade kunden plattat sitt hår innan hon kom till oss. Men en regnig höstdag så håller det inte alltid så länge som man önskar. Kund hade naturligt fall.
EFTER: Slätt och fint med ökad styrka och glans. BB ger nytt liv till färgat hår!

Hårförlängning

 

Idag är den fredagsmys!

Eller hur är det nu dom sjunger på den där reklamen på tv? Nu är det endast några timmar kvar tills helgen börjar på riktigt och då är det tid för fest och glamour! Har ni själva några roliga planer till helgen? För min del blir det nog bara att ta det lugnt och varva ner, ladda upp inför nästa veckas späckade schema :)

Jag tänkte ta och rekommendera en produkt som jag först faktiskt var lite skeptisk mot, men efter min första användning så var jag frälst! Jag verkligen älskar denna och använder den flitigt på mina kunder. Det är från TIGI's Catwalk serie och är en ganska ny produkt på marknaden och är från deras volymserie. Den heter Thickening gel créme och funkar galant.

Den innehåller en blandning av jasmine, violet och UV-filter som både skyddar håret mot värme, samtidigt som det håller det friskt och glänsande. Det är en produkt som sväller hårstrået för att få det tjockare och fylligare. Jag lovar, det är värt att testa!

Ni får ha en trevlig helg!


Regnigt, kallt & trist ute, men varmt, trevligt och pratsamt på Frisörcenter!

Känner du också att håret känns lika trist och livlöst som löven på marken? Då är du inte ensam. När vädret blir torrare och kallare känns också håret strävare och torrare, och kan då behöva en liten fuktboost. TIGI's nya bedhead-serie heter Urban antidotes och är en serie med 3 olika schampo och balsam speciellt framtagna för att ge fukt åt livlösa och torra hår.

De tre schampo+balsam kommer i färgerna grönt, blått och rött och är numrerade från 1-3.

Det gröna(nr1) är framtaget till de hår som inte är så jätte preparerade och slina men som behöver ny energi och glans.

Det blåa schampot+balsam (nr2) innehåller återfuktande molekyler som tillför massa glans och mjukhet, passar de hår som har blivit färgade några gånger för mycket eller som helt enkelt börjat mista sin kvalité. 

Till sist har vi den mest fuktgivande produkterna i serien, de röda (nr3), och detta schampo är perfekt till de mest försvagade håren som är i akut behov av ett hår-rehab. Detta innehåller microsköldar som förbättrar motståndskraften och styrkan på ditt hår.

Hela TIGI bedhead antidotes serien är färgbevarande och innehåller även värmeskydd, en komplett produkt som du känner resultat från redan efter första tvätten!

Let your hair shine just like you do!


före & efter bilder på Brazilian Blowout!


 
Här kommer äntligen bilderna på några blowouts vi gjort på salongen. Det är bara att konstatera,.. Brazilian gör underverk mot trötta frizziga hår. Till och med färgen får en helt ny lyster! Boka tid och testa själv  :)

 

Bilder kommer inom kort!

Det verkar som att blogg.se har problem just nu. Har försökt i flera dagar att lägga upp före och efter bilder på några brazilian blowouts som vi gjort men det vill helt enkelt inte funka. Frustrerande!

Men håll till godo. Beställningarna blir bara fler och fler, det är många som vill bli frizz-fria i dessa fuktiga och regniga hösttider. Inom kort kommer vi ha ännu fler bilder att visa :)



Ska försöka att få upp bilderna så fort som möjligt så att ni får se vilka otroligt fina resultat man får av en blowout! ha det bra så länge :)

/Frisörcenter

Hösten närmar sig med stormsteg

Nu känner man att hösten börjar närma sig, luften är mycket svalare och klarare och löven börjar så smått ändra färg.
Allas semestrar är väl i princip slut nu också antar jag? Nu får man börja koncentrera sig på jul och allt vad det innebär.

Själv är det min första arbetsdag idag på 2 veckor, kom nämligen hem från Grekland igår eftermiddag. Skönt att va hemma, borta bra men hemma bäst. Men visst var det härligt att ligga på en solstol några steg från det kristallklara vattnet.

Nej, nu kommer min kund så jag ska kila iväg. Ha det så bra så länge!


Boka Tid för Brazilian Blowout!

Det är snabba ryck här i frisörbranchen. Vi har redan fått in produkterna för brazilian blowout och är därmed redo för att göra behandlingar från och med idag :)

Hollywoods kändisar kan inte få nog av denna behandling. Nicole Richie är bara en av många som blivit helt frälst av denna produkt. Det kommer du också att bli!

Välkommen in till oss på Frisörcenter så ska vi förvandla dig!
Må gott allihop :)








RSS 2.0