Brrrrr!

Va kaaallt det är ute nu. Riktigt kyligt, men inte kan man börja använda vinterjackan riktigt än tycker jag för vad ska man då ha när det blir -24?

I helgen är det ju HALLOWEEN, då arrangeras det många fester runt om i landet. Det många inte vet är att halloween inte blev uppmärksammat i Sverige förrän 1995, men har under åren blivit en ganska stor högtid för oss.

Inte bara halloween utan även hösten och vintern kopplas ihop med lite mörkare färger. Vi ser ett mönster i att många av våra kunder vill bli lite mörkare till vintern, vilket är kul, för att sedan åtetgå till lite ljusare till våren när det även blir ljusare ute.

Vi från Frisörcenter vill önska er en trevlig halloween!



Bruduppsättning på Frisörcenter




  

 



En fin, romantisk och enkel knut med lite flätor som snyggt ramar in frisyren var vad min kund ville ha.
Ett otroligt bra val av bröllopsfrisyr tycker jag, undra om man inte ska göra en variant på det när det blir min tur att gifta mig, om det nånsin blir det vill säga :P

Varma lyckönskningar från oss på Frisörcenter!
Trevlig helg allihop :)






Frisören svarar: Brazilian Blowout!



FRÅGA:
Hej hej, jag har läst här att ni har Brazilian blowout på ert frisör center. Jag är sugen på att testa det men har en fundering som jag inte listat ut än.

Jag har lockigt hår(3a) och gillar mina lockar. Frågan är blir slutresultatet alltid rakt? Det hade inte varit fel att få en superkur så håret känns lent och inte så frissigt men jag vill inte så rakt hår...

Tacksam för svar. Ha en bra kväll




Frisören svarar:

Det är svårt att säga exakt hur ditt hår skulle bli efter en blowout. De första veckorna efter behandligen är nästan samtliga hår mer eller mindre raka. Efter några tvättar så kommer lockarna oftast tillbaka, men detta beror helt och hållet på hur pass kraftiga strån och lockar du har naturligt. Har du fina och mjuka strån kan den raka känslan vara längre. Något man kan göra är att förstärka lockeffekten genom att krama in en lock-creme och låta håret självtorka, på så sätt kan du få både slätt och frissfritt hår men ändå få fram lite av ditt naturliga fall. Hoppas du är nöjd med svaret, är det något mer du undrar över så tveka inte att höra av dig igen :)

Självklart gäller detta också ni andra läsare, har ni frågor om nånting, hårförlängning, färg eller blowouts, var inte rädd att fråga!

Ha de gott!









Vad skriver andra bloggare om oss?

Min Brazilian Blowout - 3 veckor senare!

Det har nu gått nästan tre veckor sen jag gjorde min Brazilian Blowout behandling på Frisör Center i Stockholm.
Innan hade jag frizzigt och svårhanterligt hår som måste plattas, stylas och fixas med minst 2-3 produkter och sedan ändå förstörs så fort jag klev utanför dörren en fuktig/regning dag.

Jag har tyvärr ingen riktigt bra före-bild som visar mitt hår i sitt värsta tillstånd och på den här bilden hade jag inte nytvättat hår och det var även fullt med anti-frizz och glansprodukter. På efter-bilden däremot är håret nytvättat, helt fritt från stylingprodukter och har bara blåsts torrt utan hjälp.

Före




Efter 2-3 veckor




Det är så fantastiskt att inte behöva gräma sig över håret längre. De flesta dagar behöver jag inte ens tänka på håret utan går till jobbet som jag är. Inget fluff eller puff som kan förstöra en hel dag. Däremot syns det ganska tydligt på efter-bilden att klippningen som är anpassad till "mitt gamla hår" måste fixas till. Topparna är urklippta ordentligt för att få ner puffet och nu ser de bara slitna ut istället.

Det tog 2-3 tvättar att helt få ur oljorna i behandligen och till en början var jag lite missnöjd med att håret kändes väldigt platt och såg smutsigt ut snabbt men det beror också säkert på att jag bara tvättar håret 2 gånger i veckan.
Håret känns mjukt, lent och är fint och glansigt helt av sig själv. Mitt hår med självfall och lockigt underhår blev väldigt rakt av behandlingen, har man ordentliga lockar ska de inte försvinna.

Jag kan inte sluta känna på mitt hår, varje dag känns som att jag precis kommit från frisören. Jag har vistats ute i hällregn utan att ett enda strå har frizzat sig och det är första gången i mitt 32-åriga liv som jag har varit med om det.

Torktiden är sjukt mycket bättre än innan. Förut tog det 2-3 timmar att självtorka håret och då kunde det fortfarande vara lite småfuktigt i nacken nu torkar det helt på under en timme. Med hårtork fick jag stå i en kvart om jag skulle ha håret någorlunda torrt men nu tar det knappa 4 minuter på medelhög värme.

Jag är grymt nöjd med min Brazilian Blowout och även om det är lite tidigt att säga så är jag ganska säker på att det inte är sista gången för mig. Det känns precis som jag har någon annans hår, i den positiva bemärkelsen.

bästa brazilian blowout

FÖRE: färgat/slingat hår med frizz och självrfall. Hon hade plattat hår när hon kom in till oss och därför är förebilden tagen efter att vi tvättat håret inför behandligen.

Hon fick sin brazilian blowout i födelsedagspresent av sin pojkvän och hade ingen aning om

vad hon skulle få göra när hon kom in i salongen. Vilken överraskning!

Så killar, har ni idetorka gällande presenter till era flickvänner kan jag lova att Brazilian är ett säkert kort.

Kunden trodde knappt sina ögon när hon var klar med behandlingen och var hur nöjd som helst!

Inte så konstigt när man ser resulatatet nedan:


 

EFTER: Slätt blankt, frizzfritt och underbart hår :)

 

Boka tid nu!





Makeover - färg och hårförlängning!

Mycket behandlat hår i behov av en förändring.
FÖRE: Ett superblonderat trött hår i behov av förändring och uppfräschning. Vi förpigmenterade håret och färgade sedan in det i en varm guldbrun färg och satte in en hårförlängning som pricken över i!



EFTER: snyggt, fylligt och fantastiskt hår!



Ni har väl inte missat att vi under oktober och hela november har ett supererbjudande på just hårförlängning! Vi erbjuder dig hela 200kr rabatt för varje paket du sätter in. Prisexempel 4 paket ordinarie pris 3800, kostar nu bara 3000kr! Så sitt inte och dröm om ett långt fylligt hårsvall, boka en tid idag och gör det till verklighet. Har du några funderingar över hårförlängning kan du skriva din fråga i "kommentarer" så besvarar vi dem i ett inlägg :)



RSS 2.0