Nyheter på Frisörcenter. Barnhusgatan/Rådmansgatan

Hallå på er!

Hoppas ni hade en fin midsommar med massa trevligheter och blommor i håret. Jag började faktiskt tänka på en sak under midsommar.. Varför har man inte blommor i håret oftare? Som en liten accesoar! Inte bara i uppsättningar, utan en helt vanlig tisdag som idag. Ett litet tips från mig till er för att piffa till vardagslooken på sommaren. Jag har även ett till tips till er, ett hett sommartips!

Redken har kommit ut med en ny serie - Nature Rescue

Den innehåller bland annat denna sea spray som doftar otroligt fräscht och har time-touch-doft-kaplsar som gör att det sprids en havsinspirerad doft när du rör vid ditt hår. Hur härligt låter inte det? Det ger även textur och rörelse i håret. Jag rekommenderar den varmt!



Ha en härlig dag i solen! / Camilla



Kom och gör Er midsommarfina hos oss på Frisörcenter/Headzone!

Solen tittar fram och jag blir så glad! Denna vecka är det kortvecka, vilket betyder att man måste springa hit före fredag för att bli fager inför midsommar. Vi har alltså ej öppet fredag eller lördag denna vecka, för vi ska precis som ni; äta massa sill, dansa till smågrodorna, bära fina blomsterkransar och bara umgås med härliga människor!

Så kom in och hälsa på oss på Barnhusgatan eller Rådmansgatan, så lovar vi att göra Er riktigt midsommarfina!
Ha en bra dag allihopa! / Camilla och Elin



Hårförlängning på Drottninggatan/Barnhusgatan

Hallå där! Nu är det ny vecka igen, jag tycker veckorna bara springer iväg. Kan ni tänka er att det var mer än en månad sen vi öppnade? Känns helt ofattbart att tiden gått så fort, men den gör ju det när man har roligt. Idag har jag haft en jätterolig förmiddag, har satt i extensions och färgat en kund. Knäppte ett kort på resultatet som jag lägger in här nedan, så ni kan ta er en liten titt! Min kund blev så otroligt nöjd och det betyder så mycket, man blir så glad och man påminns om varför man valt detta yrke.

Ha en underbar dag allihopa! / Camilla


Frisörcenter / Headzone

Så här ser det ut utanför vår nya salong på Barnhusgatan. Så om någon kommer lite tidigare än bokat så får ni mer än gärna slå er ner på våra utemöbler och ta en kaffe. För vem behöver inte sätta sig ner och bara ha en lugn stund ibland? Det behöver vi alla!



Här är min kära kollega Elin som sitter och är glad över det härliga vädret vi har och för att det är fredag, vilket alltid ger den där härliga känslan i kroppen. Kom ihåg att vi även har öppet på lördagar mellan 10-15!

Trevlig Helg Allihopa! / Camilla.N 


Clean Spice

Nu är det dags för helg igen,vi hoppas det blir lika fint i helgen som det har varit under veckan. :-)Men vi tycker också att ni borde komma in till någon av våra salonger och gör er fina i håret inför kvällens bravader. Vill även passa på att tipsa alla män där ute om Redkens grymma shampoo clean spice som har blivit korat till bästa shampoot för män av tidningen King.

Redken genomgång nummer 2

Janne från Redken kom till salongen vid 10 i morse och hade genomgång av alla produkter. Mycket att ta in för en blondin men kul att lära sig nya grejer. :-)

 

img_0761 (MMS)


RSS 2.0