Brazilian Blowout till Frisörcenter!

Igår fick vi på FrisörCenter en riktig AHA-upplevelse. Vad skulle du säga om jag sa att du kunde få glansigt, silkeslent och mjukt hår helt fritt från friss UTAN att behöva föna och platta håret som en tok varje gång du tvättar det?!
Låter helt underbart, eller hur?
Brazilian Blowout är behandligen som gör detta möjligt efter bara ett ca 90 minuters besök hos oss på salongen, och dessutom håller det i upp till 12 veckor!

Brazilian Blowout började såklart i brasilien och tog med rasande fart över Hollywood och Usa. Produkten som först riktat sig till stjärnor och vipare har nu äntligen kommit till sverige och till oss på Frisörcenter. Jag kan lova er kära kunder, det kommer bli stooort i höst!

Vad är då en Blowout? JO, en proteinbehandling av ditt hår som låser in fjällsikten i håret utan starka kemikalier som skadar håret. Detta resulterar i ett djupt återfuktat, friskt och glänsande hollywood hår. Det vill vi ha! JA TACK!

Inom några veckor kommer vi att vara i full gång med behandlingar, så boka upp en tid i kalendern redan nu!

Vi ses å hörs! :)  /Tjejerna på Salongen








Höstnytt!

Det började i hollywood bland stjärnor och glamour,... nu kommer den revulotionerande nyheten inom frisörvärlden äntligen till frisörcenter. Ikväll ska vi gå kurs.....

mer info kommer imorgon :)





Höstinspiration på FrisörCenter!

Nu börjar allt sakta återgå till det normala igen. Det har varit en fartfylld och härlig sommar i år med mycket sol och värme, otroligt tacksamt med tanke på vintern vi hade!
Men trots allt det underbara som varit så ser jag ändå framemot en ännu bättre höst. Hösten är verkligen min absoluta favoritårstid. Det är så skönt när det börjar kyla på sådär lagom mycket att man kan mysa på med en stickad tröja med en kopp kaffe i solen och bara må skönt! Dessutom börjar butikerna få in nya grejer till höstgarderoben nu också, weee!


Inte att förglömma så är det dags att göra en sommar-reparering av håret också, det bästa av allt!
I och med att färgen från sommaren försvinner i ansiktet är det lika bra att smacka på lite extra färg på håret i stället. Varma färger gör verkligen underverk mot bleka ansikten. Jag vet att det är många som gärna satsar på lite kallare färger i sitt hår, vilket också är jättefint, absolut. Men om det är nångång man ska testa gå mot lite hetare nyanser så är det nu på hösten. Inspireras av naturen och kör på! Många glömmer att det finns miljoner nyanser mellan blont och mörkbrunt. Kom förbi så väljer vi en nyans som passar dig!

Jag återkommer med lite förslag på färger sen :)

RSS 2.0