Frisören tipsar: Världens bästa Plattång!

Platttänger. Jag kommer ihåg när de först kom på tapeten. Alla skulle ha en, men oj oj oj vad de var dyra. Visserligen kom det fort plattänger i alla möjliga prisklasser men visst var det lite mode även med dessa. Kommer ihåg att GaMa var rätt het då det begav sig. Vilket årtionde var det? 1990 talet? Nä, det känns som stelålders! Fast jag tycker ändå att GaMa fortfarande är ett helt ok märke med tanke på priset. Den funkar till det mesta, platta, locka, böja och forma osv. Men den kan ibland kännas lite stel och vass att jobba med.

Den platttång som jag nu använder mest är GHD´n. Den har till skillnad från andra platttänger rörliga keramiska plattor som gör att du får en mjukare rörelse när du jobbar med den. Vare sig du plattar eller lockar så blir risken för "ränder" betydligt mindre. Har haft min plattång ett tag nu men har ännu inte tagit slut på alla möjliga variationer jag kan åstadkomma med den. Verkligen superbra!
Det du lägger på din ghd är verkligen värt varenda krona. Använder du den tillsammans med ett bra värmeskydd så blir det minsta möjliga slitage på håret, bäst resultat och variation och den håller,... länge!
Dessutom har ghd sina tänger i olika snygga Limited Ediditon upplagor. Just nu är det "Colour collection" som är på tapeten - välj din plattång efter humör. Green envy, vill du skapa avundsjuka bland bekantskapskretsen med din helt egna illgröna Ghd plattång, (och då menar jag illgrön.) Både tången och plattorna, ja, allt utom elsladden är faktiskt grön och är lika uppfriskande snygg! Den har visserligen samma funktioner som"vanliga" Ghd tången men vem vet, kanske får man lite mer energi till att fixa håret när man vaknar upp till en plattång i sin egen favoritfärg. Den finns i röd, svart, lila, turkos, grön och en massa andra fina limited edition varianter också. Samtliga levereras i en snygg ask med tillhörande värmeskyddande väska. Välj din plattång och ditt öde, välj en ghd!

Semester!

Nu går vi in i juni och det är officiellt sommar! Enligt rykten på salongen skall vädret mot slutet av veckan bli just det... sommar! skönt va? I och med juni så är det snart dags för många att ta en välbehövlig semester. Jag ska vara ledig from nästa fredag till eftermidsommar, det ska bli så härligt. Är två stycken bröllop i norr som jag skall närvara vid, varav den ena som brudens frisör-alltiallo fixare under hela dagen och kvällen. Jag kommer att finnas till hands för att rätta till varenda liten lock, pudra och fixa läppglans osv. Rätt lyxig bröllopspresent eller vad säger ni?

Det jag vill ha sagt med detta är helt enkelt att vi frisörer också tar semester, detta resulterar i att vi kommer att ha lite färre tider under sommarens gång. Så sitter ni och funderar på att göra lite slingor eller något annat skoj så passa på att boka tid redan nu :) Välkommna!
.

RSS 2.0