Make over på Barnhusgatan

Hallå! Förra veckan kom det in en tjej som var less på sitta långa bruna hår och ville ha en total make over. Pernilla tog sig an uppdraget och här är resultatet.


Före:


Efter:


Som vi brukar säga, man måste våga för att vinna.

/Elin

Onsdags-tips från Frisörcenter/Barnhusgatan.

Nu när det är semestertider så är det ju många av oss som ligger ute i solen eller åker utomlands. Då måste man ju skydda sitt hår och sin färg mot solen, då har vi det perfekta just för dig! Check it out!




Detta är Redken's solserie - Color Extend Sun. Dom har flera olika produkter i denna serie som är bra vid olika tillfällen, t ex om du är i stan eller ligger på stranden. Kom in och kika, så berättar vi mer!




Frisörcenter/Headzone. Brazilian Blowout

Igår gjorde jag Brazilian blowout på en tjej som hade utländsk, grovt och lockigt hår. Hon ville att det skulle få en bättre kvalité och att det skulle vara lättare för henne att föna ut håret. Då är detta perfekt! Behandligen ger alltså inte rakt hår, men något rakare och blir betydligt lättare att föna ut. Den ger glans, vårdar ditt hår och tar bort frissigheten. Jag passade på att knäppa kort före och efter så ni får se skillnaden!

Före



Efter



På efterbilden har vi fönat ut det med borste. Inga problem alls! Hon fick en väldigt fin kvalité på håret och blev supernöjd! Nu ska jag jobba vidare! Hoppas ni kikar in och gör oss sällskap. Ha en bra dag/ Camilla N

Frisörcenter/Headzone. Man måste våga för att vinna!

"Man måste våga för att vinna.." Så sant! Idag kom det in en kund som ville göra en förändring. Hon hade axellångt hår och ville fräscha till färgen lite och göra något drastiskt med frisyren. Så vi spånade tillsammans och kom sedan fram till ungefär vad vi skulle göra, sen improviserade vi allt eftersom och diskuterade oss fram till resultatet. Checka in detta, vi tyckte att resultatet blev fantastiskt. Hon vågade och tillsammans gjorde vi helt klart detta till en vinst!

Före:


Efter:


Svårt att fånga en helhet på bild, blir aldrig riktigt rättvist mot det "riktiga" resultatet. Fast jag tycker ändå man ser vilken stor förändring hon vågade göra och hur galet snyggt det blev! Ha en bra dag allihopa! / Camilla.N

Ny medarbetare på Frisörcenter/Barnhusgatan

Hej på er!

Vilken fin dag vi har idag, nu börjar sommarvärmen komma. Så ni får mer än gärna kika in och göra er snygga till er semester! Alla vill vi vara sommarfräscha när vi ska besöka utlandet och ha massa festligheter för oss.

Jag tänkte presentera vår nya medarbetare här på Barnhusgatan
M I N N A



Vi välkomnar henne med öppna armar och hoppas att hon ska trivas här hos oss!




Ny hårförlängningsmetod på Frisörcenter/Headzone

Hejhej hemskt mycket hej!
Idag har jag gjort en hårförlängning på en kund med vårat nya löshår från Be Gorgeous, som har en helt fantastisk kvalité. Vi fäster håret med små microringar som man sedan kan flytta upp tre gånger allt eftersom dom håret växer ut. Låter inte det bra? Kom in och hälsa på oss eller slå en signal så berättar vi mer!

Före:

Och efter:


Toksnyggt såhär till sommaren med långt hår.
Ha de bäst! / Pernilla

RSS 2.0