Dagens tips från Frisörcenter/Headzone

Hallå där!
Idag tänkte jag komma med ett tips på en produkt till Er - min favorit just nu. Jag vet inte hur det är med er, men jag gissar att ni precis som jag fått ett ganska torrt och slitet hår efter sommarens sol och bad. Då har jag en riktig räddare till er - Elixir Ultime från Kérastase. Det är en fantastisk kombination av fyra oljor som ger håret en naturlig skönhet och en viktlöskänsla. Den kan användas på flera olika sätt;

- Du kan applicera den före schamponering och sedan skölja ur den.
- Du kan applicera den efteråt för att få massa vård.
- Du kan ha den som en avslutande finish för att få bort frizzet och ge håret massor av glans.

Den ligger på 335 kronor på salongen och 319 kronor i våran webbshop! Den värd varenda öre enligt mig. Så har ni samma torra hår som jag, kika in och haffa denna favorit! Är inte flaskan otroligt fin också? Den är väldigt praktisk eftersom den ej är i glas, det tycker jag som har en tendens att slå ner saker i golvet åt höger och vänster är ett jätteplus i alla fall!

Ha en härlig onsdag allihopa! /Camilla





TÄVLING på Headzone!

Hej allihopa!
Just nu har vi en tävling på vår webbshop som ni inte får missa. Priset för den som vinner är ett presentkort på 500 kronor att handla för på headzone och vem behöver inte massa produkter till håret när det går mot höst och vinter. Det behöver vi alla, så sätt igång nu. Här kommer lite instruktioner!

Ha en bra dag!


NY produkt på Frisörcenter!


1. Återuppbygger skadat hår
2.Ger glans och tar bort frissighet
3.Skyddar mot värme
4.Gör håret silkesmjukt
5.Bevarar färg
6.Gör håret lättare att styla
7.Gör håret mer följsamt
8.Långvarit resultat
9.Förebygger klyvna toppar
10.Ger håret naturligvolym

Alla dessa egenskaper i en och samma produkt för bara 149:-


Är semestern slut? Kom in och gör er fina hos oss på Frisörcenter!

Jag hade t ex denna kund häromdan som kom in med ett hår som var väldigt slitet och hon upplevde att hennes hår också blivit väldigt tunnt. Så vi satt i en hårförlängning och fräschade till klippningen. Här kommer resultatet! Det blev väldigt naturligt och hon gick med ett leende härifrån. Kom in ni också!

Ha en härlig tisdag! /Camilla


RSS 2.0