Brazilian Blowout - Före & Efter Bilder


Här är några brazilian blowout som vi gjort senaste tiden. Dessa två är perfekta exempel på hur bra brazilian blowout verkligen funkar. Varje gång är som ett eget litet mirakel. Funderar du på att göra en blowout tveka inte, boka tid nu! Har du inte råd så tycker jag du ska skriva Brazilian Blowout högst upp på önskelistan i jul :)

Årets julklapp till flickvännen är en Brazilian Blowout killar!



 

 


peace out!


Fina Håruppsättningar!

Förra veckan var det äntligen dags för mig och en kollega att gå på en håruppsättnings kurs. En härlig kursledare vid namn Johan Leander inspirerade oss med nya tekniker som på ett relativt enkelt sätt ger otroligt fina resultat.

Han gjorde ganska extrema och maffiga frisyrer som kanske inte är vad varje svensson skulle vilja ha till fest. Men detta gjorde han för att vi skulle få mer intryck och inspiration och samtliga frisyrer går ju att anpassa precis efter kundens behov. Kul att få lära sig lite nya knep och trix iallafall

här kommer lite bilder:
  

Sen fick även vi möjlighet att leka av oss lite, här kommer lite bilder på det!
 
 

Nu är vi fullproppade med ny kunskap och skaparglädje, så alla ni som vill vara extra fina inför nåt speciellt tillfälle, Kom in till oss så piffar vi till er!

Ha det gött /Elina och Sofia



Hej alla glada!

Nu är vi redan inne i november och det blir allt kallare och mörkare. Men snart är det också JUL, längtar!
Hur hade ni det förra helgen, på halloween? Jag antar att det va då man klädde ut sig, eller är det nu i helgen (Allahelgona) ? Blir mer och mer förvirrad ju mer jag läser om hur och när det ska firas.

Men om vi går tillbaka nu till det här kalla och trista vädret. Många av mina kunder säger att deras hår blir mycket mer statiskt och mycket torrare just när luften utomhus ändras, och mycket av det går ändå att råda bot på.

Mot torrt och sprött hår är ett fuktgivande schampo att föredra, och en bra balsam på det. För att kunna tämja det statiska hået skulle en silkeskräm, eller alt. silkesdroppar kunna hjälpa med att tynga ner håret en aning.
Hoppas tipsen piggade upp en aning :)



RSS 2.0